Tag Archives: pogresen

Зошто секогаш завршувате со погрешен?

Доколку имате константно чувство дека сте магнет за погрешни мажи, можеби и имате право. Постојат одредени модели на размислување  кои постојано ги повторувате, a претставуваат причина зошто постојано завршувате со погрешни.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1