Tag Archives: polnoletstvo

На која возраст стануваме возрасни?

Иако во многу култури се верува дека кога ќе се наполнат 21 година од животот тоа всушност е пресвртница, одностно премин од детството во адолесценцијата, а со тоа се означува и зрелоста и крајот на правење глупости.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1