Tag Archives: pomiluvanje

Иванов помилува 54 осудени лица

По повод 2-ри Август – Националниот празник на Република Македонија, Претседателот Ѓорге Иванов, даде помилување на 54 осудени лица.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1