Tag Archives: pomnenje

Прејак оргазам може да предизвика губење на помнењето

Организмот го продолжува животот, а исфралњето на секретот може да трае и до 30 секунди. И мажите како и жените, можат да глумат дека го доживеале врвот на задоволството. Еве неколку работи кои можеби не сте ги знаеле за оргазмот…

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1