Tag Archives: порта

Свадба во порта Македонија ќе чини 500 евра

Галеријата на порта Македонија има две нивоа и ќе се изнајмува за венчавки, коктели, прес-конференции, семинари. Галеријата е со површина од 120 и 76 квадратни метри

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Сексот е тајната порта кон Рајот!

Првиот филм кој јавно ги разоткрива сексуалните мистерии на Истокот и Западот и зборува за изворната бела тантра на која не учи Големото Бело Братство кое го сочинуваат Мајстори на мудроста задолжени за духовниот развој на човештвото.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1