Tag Archives: поздрава

Научници тврдат дека органската храна не е поздрава од конвенционалната

Научниците од Универзитетот Стандфорд велат дека со консумирање на органска храна може да ја намалиме изложеноста на пестициди но не и да бидеме поздрави.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1