Tag Archives: претор

ПАЛМА ДЕ МАЈОРКА – ВРБА ДЕ ПРЕТОРКА – Претор се заборава

Една од домашните туристички дестинации кои секогаш ни се на дофат на рака, а се поретко навратуваме, е преспанското туристичко место Претор.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1