Tag Archives: pretplata

АЕК нареди – фиксна телефонска претплата за сите

АЕК му наложи на Македонски телеком висината на месечната претплата да биде еднаква, како за резиденцијалните, така и за деловните корисници, бидејќи услугата е  иста.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1