Tag Archives: prizemje

Во Чаир направиле џамија во зграда – тука се молат од Рамазан

Муслиманските верници во Чаир направиле импровизирана џамија во приземјето на зградата на улицата Емин Дураку, пишува Вест.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1