Tag Archives: продавница

Мртов ладен си ја крстил продавницата ХИТЛЕР – ставил и кукаст крст

сопственици се двјаца Индијци. Еден од нив Rajesh Shah вели дека поим нема кој бил Хитлер а продавницата ја крстил по надимакот на дедото на неговиот партнер.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1