Tag Archives: pronajden

Свежа храна во брод потонат пред 2.000 години!

Риба, вино, масло и жито се пронајдени запечатени во садови во римски брод стар 2.000 години, што дава нов увид во тогашниот римски животен стил.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1