Tag Archives: пропаганда

Цензура за Сунгерот Боб бидејќи бил Геј?!

Националната комисија за прашања поврзани со моралот во Украина бара да се забрани емитувањето на овој популарен цртан филм заедно со „Симпсонови“ и „Телетабиси“.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1