Tag Archives: пукнатина

Фото: Огромна пукнатина на Сонцето – и се шири

Научниците во паника откако откриле голема пукнатина на Сонцето која се зголемува со голема брзина. За 3 дена се зголемила тројно.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1