Tag Archives: realno

Карта која во реално време ги прикажува сите авиони на небото (Фото)

Во секој момент над небото на САД налетуваат околу 5000 комерцијални авиони, а сега постои и вебсајт кој на корисниците на интернет им овозможува да го пронајдат кој било лет во периодот додета тој се лета.

______________________________________________________________________________________________________

Ги лажеле луѓето дека снимаат реално шоу – а тие ги ограбувале.

  Двајца мажи, од Индијана во Пенсилванија, пријавиле дека на улица биле ограбени од две момчиња кои им ги одземале сите пари кои ги имале кај себе и тоа на финта.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1