Tag Archives: reli

Видео: Има 91 година и вози рели – супер бабичка

  Страста не прашува за годините. Оваа 91 годишна бабичка има страст за лудо возење и трки. Вози стар модел на Субару. Ако се прашувате колку лудо вози – погледнете го видеото.  

______________________________________________________________________________________________________

Летечка Ружица – Беше најбрза жена во Југославија, а незнела да вози во рикверц

Ружица Нешковиќ беше најбрзата жена во стара Југославија ја нарекуваа ,,летечка Ружица,, или ,, Летечка Новосаѓанка,, и завидуваа и мажите и жените, и нуделе пари и автомобили да ги пушти да победат, и подметнувале, ја сопнувале, и ставале рицинус во кафето – но Ружица продолжила да победува од инает.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1