Tag Archives: religija

Видео: Сексот е тајната порта кон Рајот!

Првиот филм кој јавно ги разоткрива сексуалните мистерии на Истокот и Западот и зборува за изворната бела тантра на која не учи Големото Бело Братство кое го сочинуваат Мајстори на мудроста задолжени за духовниот развој на човештвото.

______________________________________________________________________________________________________

10 годишно девојче само ќе одлучи која религија ќе биде

10 годишно девојче од Есекс, Британија, чии родители се разведени и се од еврејско потекло, ќе избира сама дали ќе се крсти и ќе биде христијанка или ќе остане со еврејската вера.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1