Tag Archives: RIBAR

Рибар оставил девојче да се удави во Тиса – не мрднал со мал прст

10 годишната Жанет Фачол од Нови Кнежевац се удави во реката Тиса играјќи си со својата другарка. Во еден момент девојчето изгубило рамнотежа и паднала во реката и потонала.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1