Tag Archives: роберт

Фотографија на македонски фотограф го обиколи светот

Фотографијата ,, девојчиња скокаат во охридското езеро,, на Роберт Атанасовски, фоторепортер на порталот МКД.МК, за 24 часа  е објавена насекаде по светот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1