Фотографија на македонски фотограф го обиколи светот


Фотографијата ,, девојчиња скокаат во охридското езеро,, на Роберт Атанасовски, фоторепортер на порталот МКД.МК, за 24 часа  е објавена насекаде по светот.

Навистина е убаво кога се вреднува трудот, убаво е сигурно и чувството твоето дело да го видиш на неколку светски страници. Честитки за Роберт.

Фотографијата ја објави и престижниот Washington post

http://www.washingtonpost.com/2012/07/12/gJQAETzKgW_photo.html?fb_ref=sm_btn_fb&fb_source=home_multiline

Еве каде се е објавена оваа фотографија

noticias.uol.com.br

mercurynews.com

hungeree.com

washingtonpost.com

noticias.uol.com.br

nj.com

Tags: , ,

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1