Tag Archives: robinka

Чувале тинејџерка како сексуален роб водејќи се од романот „50 нијанси сиво“

Маж и жена држеле тинејџерка како сексуален роб исто како во „50 нијанси сиво“.

______________________________________________________________________________________________________

Шпанско списание ја стави Мишел Обама гола на насловната страна

Мишел Обама се појавува на насловните списанија од Тајм до Вог како моќна и убава жена, но шпанскиото списание Фуера де Серие ја претстави сопругата на американскиот претседател како робинка со голи гради.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1