Tag Archives: robinzo kruso

Робинзон Крусо живее во Австралија – сега ќе го селат од островот!

Дејвид Глашин е Австралијанец кој пред 20 години поради финансиски банкрот се преселил на островот. Живеел со кучето Кваси, се хранел со ракови и кокос. Но локалните власти сега сакаат да го иселат.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1