Tag Archives: rotvajleri

Едно годишно бебе избодено 90 пати со нож, и фрлено на ротвајлери

Стравотен злочин ја потресе Русија, бидејќи е откриено дека 18-месечното девојче, за кое сметале дека починало кога ја нападнале глутница ротвајлери, всушност претходно било избодено со нож 90 пати.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1