Tag Archives: samsung

Apple на колена – изгуби на суд од Самсунг

Apple не смее веќе да каже дека Самсунг ги измамил клиентите со својот ,, галакси таб,, и мора да му се извини јавно.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1