Tag Archives: sertifikat

Кој се работи во кујните на рестораните – имаат ли сертификат за ракување со храна?

Плаќате огромни сметки во рестораните за да добиете убаво зготвена, сервирана храна и некој да ве служи. Свесни ли сте што се случува зад вратите на кујните ( не на сите се разбира)

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1