Tag Archives: silvi bend

Мамо Мамо го видов Тарзан! Дете во Охрид мислело дека ВЛАТКО ПЛЕВНЕШ е Тарзан

Влатко, како роден охриѓанец, од стара градска фамилија, која живее во стариот дел од градот, слегувал по скали  за на плажа, раскомотен и во костим за капење. Некое дете кога го видело, на силен глас извикало- Мамо, мамо, го видов Тарзан!

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1