Мамо Мамо го видов Тарзан! Дете во Охрид мислело дека ВЛАТКО ПЛЕВНЕШ е Тарзан


Влатко, како роден охриѓанец, од стара градска фамилија, која живее во стариот дел од градот, слегувал по скали  за на плажа, раскомотен и во костим за капење. Некое дете кога го видело, на силен глас извикало- Мамо, мамо, го видов Тарзан!

-Ова навистина ми се случи, пред две лета. Детето во мене го виде Тарзан. Ако јас сум Тарзан, тогаш Силви е мојата Џејн, ни вели низ смеа.

Силви пак овој „случај“, го поврзува со еден виц,.

– Се запознаваат  Тарзан и Мујо. Тарзан му вели- Јас сум Тарзан, Мујо му вели- јас сум Мујо! Тарзан му вели- ова е мојата Џејн, Мујо му вели ова е мојата Фата! Тарзан му вели- ова е моето Чита, а Мујо, е не моето не чита!

Влатко, се шегува со ова свое доживување, но додава дека по никоја цена не би го менувал својот имиџ и дека купачите одлично му стојат, па зошто со нив да не си прошета од дома до плажа.

Tags: , , , ,

MK News

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1