Tag Archives: sindikat

Лекарите од Клинички центар ќе штрајкуват

Лекарите од клиничкиот центар во Скопје на 24 септември почнуваат генерален штрајк, соопшти  Независниот синдикат на Клиничкиот центар.

______________________________________________________________________________________________________

Да се врати работно време од 7 до 15 !!!!

Синдикатот на работниците од управата, правосудните органи и здруженијата на граѓани (УПОЗ) денеска до Владата ќе ја достави старата иницијатива работното време на судовите да се врати од 7 до 15 часот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1