Tag Archives: скока

Видео: Има 90 години, а може со стап да прескокне 218 сантиметри!

Д-р. Вилиам Бел, таткото на Ерла Бел која во 1984 година на Олимписките игри во Лос Анџелес освои бронзен медал, дури три пати на ден тренира и скока дисциплина скокови со стап.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1