Tag Archives: Skyfall

Еве ја новата Џемс Бонд песна и Адел – Видео

“Skyfall”, е насловната песна на новиот,  Џемс Бонд  филм, а ја изведува Адел. Премиерно песната е пуштена на полноќ на 50-от роденден на агентот – 5 октомври 1962 година по прв пат е прикажан “Dr. No”.

______________________________________________________________________________________________________

Адел ќе ја пее насловната нумера за Џемс Бонд

Британската пејачка Адел потврдила дека ја прифатила понудата и ќе ја пее насловната нумера за Џемс Бонд “Skyfall”.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1