Tag Archives: smajli

Смајли полни 30 години – среќен роденден Смајли

Професорот Skot Fahlman од Питсбург во 1982 година на огласната табла на факултетот на студентите им оставил порака која завршувала со Смајли.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1