Tag Archives: socijalno

Олеснета постапката за пријавување и одјавување за работниците со договор на определено време

Воведена нова процедура која значително ќе ја олесни работата на работодавачите. Праксата со вработените на определено време да се одјавуваат па потоа во ист ден повторно да се пријавуваат ќе стане минато.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1