Tag Archives: sombor

Апсење во Сомбор: Изнајмил дел од хотелот за да одгледува марихуана

Петар В. (37) од Сомбор и државјанин на Турција Едис У.(42) се уапсени поради одгледување на марихуана. Двајцата направиле лабараторија во подрумот на хотелот „Интернацион“, каде што ја одгледувале марихуаната.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1