Tag Archives: sopot

Полицаец се убил во граничната полициска станица кај Куманово

31 годишен полицаец се се застрелал со автоматска пушка во просториите на граничната полициска станица Сопот кај Куманово.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1