Tag Archives: спаси

Видео: За само неколку секунди избегна удар од гром!

Откако го паркирал автомобилот пред својот дом во Падсиј во Велика Британија, излегол од автомобилот и веднаш се упатил кон куќата.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1