Tag Archives: спасов

Апелација потврди – 14 год казна затвор за Игор Спасов

Скопскиот апелационен суд ја објави пресудата по жалбата на адвокатите на обвинетиот полицаец Игор Спасов, кој беше осуден на 14 години затвор за убиството на Мартин Нешковски на плоштадот Македонија при прославата на изборната победа.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1