Tag Archives: specijalizirani

Владата ќе отвара продавници за вино

Ќе се отвараат специјализирани продавници за вино во туристичките места. Планирани се меѓу 15 и 20 продавници, а парите ќе ги даде Владата.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1