Tag Archives: sponzori

„Бренд полиција“ ќе ги штити спонзорите на Олимписките игри?

Околу 300 “бренд полицијци“  наскоро ќе шетаат по улиците на Лондон за да ги заштитат правата на спонзорите на Олимписките игри меѓу кои се Мекдоналдс, Кока-Кола, Џенерал Електрик, Адидас, Dow Chemical, Procter & Gamble и други.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1