Tag Archives: sprajt

Видео: Туширање со СПРАЈТ на плажа во Бразил

На жешките плажи во Рио Де Женеиро има и тушеви. Но освен обични тушеви има и специјални. Овие тушеви изгледаат како огромен автомат за Спрајт сокови.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1