Tag Archives: стебла

Видео: 50 стебла марихуана пронајдени во скопско Моране

Полицијата пронајде педесет стебла на канабис со висина од 140 до 260 сантиметри покрај Вардар, во близина на скопско Моране.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1