Tag Archives: сунгерот боб

Цензура за Сунгерот Боб бидејќи бил Геј?!

Националната комисија за прашања поврзани со моралот во Украина бара да се забрани емитувањето на овој популарен цртан филм заедно со „Симпсонови“ и „Телетабиси“.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1