Tag Archives: svetski den

Џабе се лековите за хепатит на позитивна листа -се уште има листи на чекање

Организација „Хепта“ од Скопје се задоволни од третманот на пациентите со хепатитис Б и Ц а на Македонија и се доделени и 3 милиони евра за третман на ваквите пациенти.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1