Tag Archives: sviraci

Видео: Вака на улица заработуваат генијалци

Таленирани улични свирачи пронајдоа едноставен и иновативен начин како да ги забавуваат гледачите, а при тоа и да заработуваат. Погледнете!

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1