Tag Archives: tancerki

Албанците плаќаа 100 евра од ноќ без мака – исповед на Србинките кои беа фатени во бордели во Гостивар

,,На гостите не им давав сексуални услуги, ми плаќаа дружење и муабет. Газдите ми даваа 40 евра на ноќ, од секој коктел кои гостите ќе ми гонарачаа имав 5 евра, а јас не пиев коктел туку сок или чај. Но тие не знаеа. Гостите оставаа и бакшиш – некогаш и по 100 евра,,

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1