Tag Archives: танчерки

Видео: 46 стриптизерки незаконски играле „во скут“ во западна Македонија

Во заедничка акција на полицијата и Управата за јавни приходи и Пазарната инспекција во четири угостителски објекти затекна 46 женски лица кои незаконски работеле како танчерки и придружнички на гостите.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1