Tag Archives: тасманија

Тасманија ќе забрани сите родени по 2000 да купуваат цигари

Нова ера со генерација непушачи, државата Тасманија размислува да забрани продажба  на цигари за сите родени по 2000 та година.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1