Tag Archives: testament

Холивудски продуцет оставил 125 милиони долари на град во Индијана

Жителите на еден град во Индијана кој беше силно погоден од рецесијата во 2008 година, сега може полесно да дишат, а работите би можеле да се движат многу поглатко, откако продуцентот Дејвид Гандлач, го оставил целото свое лично наследство на градската фондација, која се залага за округот.

______________________________________________________________________________________________________

Нема наследство ако не си женет – тестамент одмазда на татко кон синот хомосексуалец

Нема наследство за ниту едно од децата на Роберт, доколку не е во брак со нивната мајка во рок од шест месеци по нивното раѓање, ова стои во тестаментот на основачот на компанијата за ID верификација Intelli-Check, Френк Манделбаум.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1