Tag Archives: testisi

Најново истражување: Пушењето марихуана може да предизвика рак на тестисите, но, лекот би можел да биде во кокаинот

Новите студии покажуваат дека кај младите луѓе кои што користат марихуана е зголемен ризикот да добијат рак на тестисите.

______________________________________________________________________________________________________

Верност или глупост, поради сопругата си ги отсекол тестисите!

Мексиканец и покажал колкав „маж“ е на својата сопруга која не сакала да спие со него.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1