Tag Archives: тестови

Нема веќе тестови за возачка – ќе се полага компјутерски

Од идниот месец, се укинува полагањето на тестови за возачка. Ќе падне во вода досегашната практика да се ,,набубаат,, 20-те теста за Б категорија или 10-те теста за Ц и Д категорија кои со години се примопредаваат меѓу кандидатите за возачи.

______________________________________________________________________________________________________

Паднала на тест за возачка дозвола, па се запалила

Џамкола Сапкот од Велика Британија се обидела да се самозапали затоа што веќе по четврт пат паднала на тестовите за возачка дозвола.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1