Tag Archives: tezga

Се сонча на пазар, спие на тезга – момче на работен одмор во Преспа

ПРЕСПА ЌЕ ГО ВИДИ, ТОЈ НЕА НЕ, ова младо момче е на работен одмор во Ресен.

______________________________________________________________________________________________________

Не купувајте очила по тезгите

И покрај предупредувањата од докторите граѓаните и понатаму очилата ги купуваат по кинеските продавници или пак на тезгите.

______________________________________________________________________________________________________

Изволте бермуди за 150 денари – газдата е на дијазепам

Инвентивноста на продавачите на тезгите низ Скопје нема крај. На шеговит начин ќе те натераат богами и да купиш.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1