Tag Archives: tinejdjerka

Се разбудила од кома убедена дека е тинејџерка и дека е 1998 година (Фото)

Откако се разбудила од кома, 32 годишната Sarah Thompson била убедена дека е 1998. година а таа е сеуште тинејџерка. Воопшто не се сеќавала на сопругот и на трите деца кои ги има.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1